Eco Slim lamaie un panaceu pentru frumusețea

Eco Slim rezumat de calciu în organism? În nici un caz! În plus, un număr relativ mare de acest mineral util din 100 de grame de lămâi la 25 mg, în comparație cu aproximativ 5-15 mg suma, care este cel mai dintre toate fructele se află în oraș. Noi primim de la lămâi este de 1,4 raportul calciu/fosfor până la mărimea optimă, așa că de calciu din organism, cum puteți folosi cel mai bine.

 

Eco Slim atemporal frumusete de lamaie

Eco Slim

În plus, conținutul ridicat de vitamina c și organice cantitatea de acid contribuie toti avem de a face din lămâi și alte dieta conține calciu. ? Nu la toate! Da, gustul acru, Eco Slim pentru că o mulțime de acid citric, dar, în ciuda acestui fapt, este alcalin, nu acide în natură! În organism avem cu lămâi în acizi organici, substanțe minerale, în principal de sodiu, formând un amestec de ceea ce alcaline mediu este creat, adică viteza de oxidare. Consuma? Desigur, nu, și, în general, cu o calitate doar a manca nu o are. Un ingredient excelent, dar scăzut de calorii dieta, consumul de energie, pentru că, cel puțin, mai ales dacă este proaspăt, ca o consumăm. Conținutul ridicat de vitamina C și scăzut de calorii dieta, în special, superb.

Proprietăți de lamaie unic diferit conținut ridicat de vitamina c (52 mg de Vitamina C, 100 de grame de citromban). Acest lucru este extrem de valoroase vitamine în formă naturală se întâlnește în, și alte elemente utile, care însoțesc (P-vitamine, acizi organici, Seleniu, fibre și așa mai departe), din aceasta cauza, lamaie, atât pe termen scurt cât și pe termen lung un impact mare asupra echilibrului de substante nutritive, pentru a salva. Calorii și extrem de ușor de utilizat, astfel încât astăzi pret din lume de viață a marelui regla și va fi mai bine, în cazul în care consumul.

Aproape în fiecare lună puteți deschide ceva nou kozemetikumot, dar el se simte bine știți, că casele noastre sunt fructe, care este foarte benefic.
Este o veșnică minune Medicament, acesta poate fi numit, este unul dintre cele mai bune daruri ale naturii. Pe tot parcursul anului pot fi obținute cu ușurință de la o lamaie, nu cssk în bucătărie poate fi de mare ajutor, de gătit și de copt, dar, de asemenea, poate fi, ei nu știu că cele mai multe produse cosmetice este unul dintre principalele materiale. Multe secole în urmă au fost folosite ca are un excelent precious efect. Fața, mâinile, corpul și hajápolásban, de asemenea, joacă un rol foarte important.

Nu întâmplător, foarte benefice și de vindecare efect. Deshidratare, ráctalanít, de curățare, dezinfectare și de detoxifiere. Dacă acasă căi de atac sau artificial fabricat cosmetice puterea de lamaie peste tot, ceea ce explică și demonstrează abilități extraordinare. Acum puteți afla cum de multe moduri puteți utiliza această frumoasă gümölcsöt!

Eco Slim proprietăți de lamaie

Eco Slim

De lamaie este un excelent antiseptic și astringent de proprietăți, astfel încât, pe bună dreptate, un război poate și de a câștiga o varietate de cosuri si acnee. Excelent îngustează porii largi, de a elimina parul pubian, iar pentru a curata pielea. În cantități nelimitate, puteți utiliza, dar, chiar dacă acest lucru de trei ori pe săptămână în timpul de curățare pielea ei arata vattakorong ajuta. Pentru cele mai bune rezultate, desigur, atunci puteți contacta dacă aveți suc de lămâie proaspăt stors îl utilizați! Frecati-l în piele, și imediat simți!

Peeling , Dacă stoarceți sucul din Eco Slim lămâi, se amestecă-l cu un mic ia un pumn de sare, apoi excelent și foarte ieftin exfoliant pentru corp se poate face! O dată pe săptămână, colita fi folosit, poate fi mai bine, dacă mai devreme în dimineața să se spele sau duș timp, prin frecare cu dorit de piele. Un upgrade fantastic și regenerare, și perfect lansează instalarea în celulele pielii.

Lifting, Excelent anti — ridurile amestec puteți face acest lucru, după cum urmează: într-un castron de sticlă pentru a pune două de lamaie. Asculta lămâi nu intră în contact cu un perete de sticlă! Se toarnă în jumătate de lapte și smântână, apoi se acoperă cu un capac și se lasă timp de câteva ore, cel mai bine în frigider. Asigurați-vă că laptele și smântână pur și simplu abia acoperă cu felii de lamaie, nu trebuie să exagerați cu proporțiile de ingrediente. Când ați terminat, apoi cu mișcări circulare și se masează pielea cu acest ambalaj.

De cele mai multe feței și a gâtului, se recomandă, deși, în esență, toate de piele poate fi de ajutor. Lasa complet usuca fata, apoi spala-l! Pielea devine mult mai fermă și netedă. Cel mai bun efect, cu toate acestea, se poate realiza dacă, în cele din urmă, m-a ajutat un pic de ulei de măsline! Lamaie pachet spăla câteva picături, coboară din fata ta. Întărește și oferă puterea de pachet!

Ficatul-pete împotriva, De lamaie este o soluție excelentă în multe Eco Slim alunite față, pentru că ea are efectul de albire enhye, astfel încât capacitatea de a pielea este vina ta. In casa, gospodăria și ușor, puteți opri tratamentul, și în orice moment, nu ezitați să utilizați. În vattakorong, aplicați câteva picături de suc de lamaie, apoi cinci minute într-un an, prin el, în mod constant, să dorite de părți. De mai multe ori pe zi, se poate face această operație cu câteva săptămâni, desigur, dispar de lamaie tratamentul alunițelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *