De ce este demn de a bea apa cu lamaie

În apa cu lamaie nu este doar potolește setea, dar, de asemenea, organismul cu vitamine, minerale și oligoelemente. Nu mai vorbim de faptul că cele mai bune naturale energetică bombă. De ce ai nevoie de apa cu lamaie pentru a începe ziua? Vom spune!

Avantajele de lamaie


Lamaile sunt pline de electroliți, cum ar fi magneziu, calciu și potasiu, care hidratează organismul. Bine pentru a articulațiilor și reduce durerile articulare și musculare, apariția de dureri. În cazul în care consumul de apă caldă, prese de balotat, primim de lămâie în acid citric, acid reacționează cu alte enzime, acizi și facilitează digestia. Un pahar de apă cu lămâie, iar ficatul mult mai multe enzime.

Curata ficatul, astfel încât să puteți obține cu ușurință scăpa de toxine.  Lemon are proprietăți anti-inflamatorii, datorită ajuta la lupta împotriva infecțiilor căilor respiratorii, faringită și amigdalită. Ajuta la reglarea intestinelor.Noi primim de la lămâi în antioxidanți pentru a proteja sistemul imunitar, esențială în metabolismul normal de funcționare.Depresia si anxietatea sunt adesea un nivel scăzut de potasiu în plasmă de sânge, prin dezvoltare, prin urmare, sistemul nervos are nevoie de o cantitate suficientă de potasiu, ceea ce le primim de la lămâi și pot fi găsite.

Curăță sângele din vene și artere. În fiecare zi câte o lamaie până la 10% poate reduce tensiunea arterială. Efect, așa că, dacă mâncați înainte de a vă de o băutură poate ajuta pentru a menține corpul în mai ridicate de ph. Decât cele de mai sus ph, cu atât mai bine organismul în lupta cu boala.
Noi primim de la lămâi și vitamina c intinereste pielea.

 

Aplicarea de lamaie

Poate fi diluat acid și ajută cu dureri articulare și gută rezolva. Este recomandat in special pentru femeile gravide, deoarece lamaile sunt pline de vitamina c, care ajută organismul lupta cu virusurile. Ajutați-oaselor fătului are de educație și conținut ridicat de potasiu, din cauza copilului țesutului creierului și formarea sistemului nervos. Ameliorează arsurile la stomac, dacă o lingurita de suc de lamaie si o jumatate de cana de apa, pentru a confundat.

Acest lucru ajută la calculi biliari, pietre la rinichi și depozitele de calciu se dizolvă. Noi primim de la lămâi pectina ușor inhibă senzația de foame, ceea ce face pierderea in greutate, chiar mai ușor. Pentru îndepărtarea dinților și gingiilor, cauzate de reclamații.  Previne apariția cancerului, lămâi că sunt un mediu alcalin, se explică prin faptul că creveți mediu alcalin nu poate să crească.

Cel mai bun ce se poate face, dacă apa fierbinte sau apa de Izvor pe care îl utilizați. O jumatate de cana de apa calda выжимается, cel puțin o jumătate de lămâie sau de uleiuri esențiale, puteți utiliza, de asemenea,. Este foarte important faptul că bea numai pe stomacul gol! Dacă efectul maxim doriți să realizeze, pentru fiecare masa-cu o oră înainte de a bea un pahar de apă. Câteva zile și veți vedea efectul!

Lhasa Ecaterina nutritionist, de viață.un profesionist, recomand în stare de lamaie in apa. Foarte bine c-o sursă de vitamine, stimulează metabolismul, iar dimineața, înainte de constipație -, de asemenea, excelent. Pentru a vă conecta golirea intestinului și alcalin efectul, trebuie să folosiți. Cu toate acestea, cei care au cu aciditate mare, cu și luptă, apa cu lamaie pe stomacul gol nu-l recomanda.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *